Prepoznavanje lica

UNIVIEW TEHNOLOGIJA ZA PREPOZNAVANJE LICA

Novi napredni nivo sigurnosti i poslovne tehnologije

Nove tehnologije kao što su mašinsko učenje ili veštačka inteligencija su razvijeni kako bi podigli sigurnost na viši nivo. Savremene solucije za video nadzor imaju sposobnost detekcije i snimanja lica i upoređivanje istih uz neverovatnu preciznost, čak i preko 95%. Uniview je jedan od lidera i začetnika tehnologije prepoznavanja lica implementovane u sistem video nadzora, sa ciljem unapređenja oblasti zaštite naših zajednica, naših voljenih i naših poseda. Uniview se od konkurencije izdvaja po tome što softver za prepoznavanje lica dolazi na USB flash memoriji koja se priključuje na NVR, sa mogućnošću primene funkcije prepoznavanja lica na 4 različite kamere simultano, što će enormno umanjiti troškove sistema. Tehnologija prepoznavanja lica se može koristiti na više načina kako bi se ostvarili željeni ciljevi, kao što su: zaštita ljudi, unapređenje poslovanja firme, kao i poboljšanje naših svakodnevnih života primenom optimizovanih usluga. Ova napredna tehnologija nije više samo deo mašte i što je najvažnije svima je dostupna, zbog svoje veoma pristupačne cene.

Mobirise

Primena u sprovođenju zakonskih mera

Ova tehnologija ima najefektivniju primenu kada je potrebna identifikacija osumnjičenog (lice sa poternice) na ključnim lokacijama kao što su: vladini i diplomatski objekti, aerodromi, luke, granice i carinsko područje. Ova tehnologija će licima zaduženim za sprovođenje zakona olakšati istragu incidenata korišćenjem naprednih tehnika prepoznavanja lica i karakteristika automobila, kao i pametne pretrage po zabeleženim snimcima (smart bar).

Izveštaji o prisutnosti, dolasku i odlasku

Razvijen je znatno bolji i efikasniji način za praćenje prisutnosti. Primenom tehnologije za prepoznavanje lica, ovaj novi metod je precizniji, brži i sigurniji. Zahvaljujući ovoj tehnologiji, zaposleni vise neće morati stalno sa sobom da nose identifikacione kartice, video nadzor će izvršiti identifikaciju njihovog dolaska i odlaska pomoću softvera za prepoznavanje lica, a nastavnici i profesori neće morati da prozivaju svakog učenika, studenta ponaosob. Odličan alat za univerzitete, studentske domove, fabrike, događaje, konferencije itd.

VIP lista

Lojalni VIP klijenti su veoma bitan faktor biznisa, ali osoblje nije uvek u mogućnosti da ih odmah prepozna. Uniview sistem video nadzora sa tehnologijom za prepoznavanje lica, može da pruži jedinstvena rešenja koja ranije nisu bila dostupna. Kada se vama važni klijenti pojave u vašem biznisu (restoranu, kazinu, hotelu, banci...) automatski ćete biti obavešteni tako da ćete na vreme moći da reagujete i ugostite vaše najznačajnije klijente onako kako dolikuje. Uniview tehnologija za prepoznavanje lica može da otvori nove mogućnosti za optimizaciju vašeg narednog marketinškog programa i što je najbitnije svima je dostupna zbog veoma pristupačne cene.

Crna lista

Upotreba crne liste omogućiće dodatnu pomoć osoblju za sprovođenje zakona u identifikaciji osumnjičenih čije se slike nalaze u bazi podataka i time osigurati javnu bezbednost. Kada se osoba sa crne liste pojavi u kadru kamere izvršiće se detekcija i prepoznavanje lica, kao i automatsko slanje alarma službenim licima. Za komercijalne klijente, lista posebno interesantnih ljudi može biti korišćena na sličan način kako bi se poslalo obaveštenje i sprovele odgovarajuće mere, ukoliko se otkriju nepoželjne osobe sa crne liste u kazinu, sportskim objektima, hotelima, tržnim centrima, mega marketima, kao i mnogim drugim lokacijama. 

SKTech d.o.o.

Bulevar Kneza Miloša 20
21000 Novi Sad

Kontakt

Email: office@skt.rs
Tel: 021 496 258 
Mob: 060 558 7708

Mobirise page creator - More