Prepoznavanje tablica

UNIVIEW TEHNOLOGIJA ZA PREPOZNAVANJE REGISTARSKIH TABLICA

Praćenje, kontrola i upravljanje saobraćaja

Praćenje, kontrola i upravljanje saobraćaja ili flote korporacijskih vozila je izuzetno važno za uspešno odvijanje javnog saobraćaja kao i privatno-komercijalnog saobraćaja kompanija. Ukoliko je vaša organizacija odgovorna za unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavezi ste da pratite javni saobraćaj ili pratite službena vozila u cilju smanjenja kriminala/zloupotreba. Takođe ukoliko morate pratiti vozila, upravljati parking prostorom, saobraćajem unutar skladišta, potreban vam je sistem za vaše potrebe.

Mobirise

Prepoznavanje registarskih tablica

Korišćenjem najnaprednijih tehnologija sistem prepoznaje i beleži registarske tablice, čak i vozila u pokretu, a zatim ih poredi sa podacima iz baze podataka. Takođe beleži sva vozila koja prođu kroz određenu zonu, snimajući vozilo i registarsku tablicu.

LPR-Licence Plate Recognition (prepoznavanje registarskih tablica) može se koristiti za identifikaciju ukradenih vozila, neregistrovanih vozila i omogućava kontrolu pristupa obezbeđenim objektima. Možete koristiti modul LPR za kontrolu važnih parkirališta. Automatskim parkinzima se daju nove mogućnosti i štedi novac. 

SKTech d.o.o.

Bulevar Kneza Miloša 20
21000 Novi Sad

Kontakt

Email: office@skt.rs
Tel: 021 496 258 
Mob: 060 558 7708

Page was started with Mobirise